It Chapter 2 trailer deelt laatste beelden voor release

  We zijn nog een korte twee maanden verwijderd van de release van It Chapter 2. Warner Bros heeft dan ook een laatste trailer uitgebracht voordat de film in september zal uitkomen. In de trailer van twee en een halve minuut wordt een hoop interessante informatie geteased. Wat valt er te zien in de laatste trailer van It Chapter 2?

  Pennywise is teruggekeerd na 27 jaar en het is de taak van The Loser’s Club om deze gestoorde clown weer terug te sturen naar waar hij vandaan komt. Dit is een lastige taak, aangezien dit gevaarlijke monster de vorm kan aannemen van jouw grootste angst. Het is dan ook hoog tijd voor een reünie van deze nu volwassen mensen.

  Wat kunnen we zien in de trailer van It Chapter 2?

  De laatste trailer van It Chapter Two bevat een aantal terugblikken naar de It film die in 2017 uitkwam als een remake. Daarnaast zijn er uiteraard ook een aantal nieuwe beelden te zien van oudere versie van The Loser’s Club en een aantal nieuwe beelden van de angstaanjagende clown.

  Het lijkt erop dat Beverly en Bill hun romantische gevoelens die ontstaan zijn in de eerste film nog niet verloren zijn. Of het stel al die tijd bij elkaar is gebleven is onbekend, maar het lijkt wat onwaarschijnlijk aangezien Beverly aan het einde van de eerste film bekend maakt dat zij naar Portland zou verhuizen met haar tante.

  It Chapter 2 Beverly

  Hoe groot verschillen de angsten tussen kinderen en volwassenen?

  In de trailer is te zien dat Pennywise is teruggekeerd, grotendeels als zijn angstaanjagende clown-vorm. Wat nog onbekend is, is hoe Pennywise om zal gaan met de angsten van volwassen mensen in plaats van kinderen. Misschien verandert Pennywise wel in een grote brief van de belastingdienst.

  Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar de nieuwe film. It Chapter 2 wordt geregisseerd door Andy Muschietti, dezelfde regisseur die verantwoordelijk was voor de remake van It. De eerste beelden van de aankomende horrorfilm werden in mei 2019 al uitgebracht. It Chapter 2 zal uitkomen op 6 september 2019.

  Ben jij benieuwd of deze film iets voor jou is? Je kunt onze It review lezen, zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten van beide bloedstollende horrorfilms.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.