IT 2 details bekendgemaakt

  Er zijn eindelijk IT 2 details bekendgemaakt. Het eerste deel van IT verscheen in 2017 en fans konden niet wachten tot het tweede deel van de film zou worden gemaakt. Nu zijn er eindelijk details bekendgemaakt doordat Jessica Chastain een foto van de film deelde, die de oudere versie van Beverly Marsh in IT: chapter 2 gaat spelen.

  Warner Bros

  Jessica Chastain deelde op Instagram een foto waarbij de jonge Beverly Marsh (Sophia Lillis) te zien is, maar op de andere helft van het gezicht is het gezicht van de volwassen Beverly (Jessica Chastain) te zien. Het is dus al te zien dat Beverly een flinke transformatie door heeft gemaakt sinds de reeks gebeurtenissen in het eerste deel van de film. Bij de foto op Instagram stond de tekst 'Dag 1', wat aangeeft dat ook de producties van de film eindelijk van start zijn gegaan.

  DAY 1 #BeverlyMarsh #ITmovie credit @itthemovie2019

  Een bericht gedeeld door Jessica Chastain (@jessicachastain) op 27 Jun 2018 om 5:06 (PDT)

  Meer IT 2 details

  Niet alleen Jessica Chastain deelde foto's van de nieuwe cast op Instagram. James McAvoy, die de oude Bill zal spelen in IT: Chapter 2, deelde een foto waar hij samen op te zien was met andere mensen van de cast van het tweede deel van IT. Hier zijn onder andere Jessica Chastain, Jaeden Lieberher, Jack Dylan Grazer en Isaiah Mustafa op te zien.

  Ook is bekend dat Bill Hader, James Ransone, Andy Bean, Jay Ryan, Bill Skarsgård (Pennywise the Clown), Xavier Dolan, Will Beinbrink, Teach Grant en Jess Weixler te zien zullen zijn in IT: Chapter two.

  Snapped IT. #itmovie #thedisapearanceofthemoviesweshot #itmovie

  Een bericht gedeeld door James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) op 28 Jun 2018 om 1:36 (PDT)

  IT: Chapter 2 is te zien in de Amerikaanse bioscopen te zien vanaf 6 september 2019. De Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

  Kan je niet wachten tot het nieuwe deel van IT? Dan hebben we hier de beste horror films op Netflix. Ben je eerder op zoek naar een enge serie? Dan zijn hier de beste horror series op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.