Is er een nieuwe Apple Watch op komst?

  De aluminium versie van de Apple Watch is standaard in het grijs, zilver en goud te krijgen. Apple lijkt hier nog een kleur aan toe te gaan voegen, namelijk rood. Het gerucht doet de ronde dat Apple aan een nieuwe Apple Watch werkt die in de PRODUCT(RED) lijn zal passen.

  Dit meldt de Franse website WatchGeneration. Het al brede scala aan PRODUCT (RED) producten van Apple zou daarmee voor het eerst een Apple Watch krijgen. Momenteel zit in deze kleurlijn van Apple al een iPod, iPod touch en een heel aantal hoesjes voor de apparaten, net als diverse iPhones.

  Rode Apple Watch schijnt Apple Watch 5 te worden

  De rode Apple Watch verscheen volgens WatchGeneration heel kort in de database van Apple en het zou hierbij niet om een nieuw bandje voor bestaande horloges gaan. Het zou om een Apple Watch 5 gaan in de nieuwe kleur volgens een referentienummer van Apple. Dat nummer zou afwijken van de normale referentienummer voor Apple Watch bandjes en dus moet het bijna wel om een ander product gaan. Concrete bewijzen voor de nieuwe Apple Watch kleur zijn er jammer genoeg niet.

  Het is niet ondenkbaar dat Apple werkt aan een nieuwe Apple Watch. In maart komt de fabrikant waarschijnlijk ook met een nieuwe iPhone en iPad en daar zou een Apple Watch wel bij passen. Apple zelf heeft nog niks bevestigd.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.