Is Destiny 2 Gods of Mars naam van tweede uitbreiding?

  De tweede grote Destiny 2 DLC is uitgelekt. Die draagt de naam Destiny 2 Gods of Mars en is gelekt in de PlayStation Store volgens Reddit gebruikers. Er is niets officieel onthuld nog.

  Het betrof een lek in zowel de Amerikaanse als de Japanse PlayStation Store. Dat werd al snel hersteld door de gamepagina vanGods of Mars te verwijderen, maar dat mocht niet baten. Gebruikers van Reddit waren er namelijk snel bij om screenshots te maken van de specifieke pagina in de store.

  Daaruit blijkt dat de DLC ergens in maart zou uitkomen en de speler, zoals de naam al doet vermoeden, naar Mars stuurt. Charlemagne, een kwaadaardige Warmind, is herrezen en heeft Rasputin, eveneens een Warmind, opgesloten in een oude kluis. Aan jou om Rasputin te bevrijden en af te rekenen met Charlemagne, terwijl er tegelijkertijd vele mysteries te ontrafelen zijn op Mars.

  Destiny 2 Gods of Mars krijgt weer tonnen aan content

  Destiny 2 Gods of Mars kan natuurlijk geen echte Destiny DLC zijn als het niet gepaard gaat met veel nieuwe content. Volgens de gelekte informatie komen er nieuwe verhaalmissies, wapens, vijanden, multiplayer levels en nieuwe co-op missies mee met Gods of Mars. Specifieke informatie over die nieuwe content is er nog niet.

  Destiny 2 is sinds 6 september verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One en kwam een maand later naar de PC. Gods of Mars zou, als de lekken kloppen, de tweede grote DLC voor de multiplayer shooter. De eerste, Curse of Osiris, kwam begin deze maand uit.

  Destiny 2

  Verkijgbaar vanaf 6 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.