Is de ruimte de nieuwe Call of Duty setting?

  De nieuwe Call of Duty titel die, zoals ieder jaar in november uit zal komen, zal zich mogelijk afspelen in de ruimte. De nieuwe Call of Duty setting zal volledig science fiction zijn. Deze informatie werd op het NeoGAF forum gelekt.

  Met Call of Duty Black Ops 3 zijn er natuurlijk al futuristische onderdelen aan de game toegevoegd. Je moet hierbij denken aan het wallrunnen of wapens die (nog) niet van deze tijd zijn. Ook met Call of Duty Advanced Warfare werden er met de jetpacks en het halve zweven van de personages al eens science fiction elementen toegevoegd.

  Nieuwe Call of Duty setting geen vervolg op eerder deel

  Dit jaar is het weer de beurt aan Infinity Ward om een Call of Duty titel uit te geven. Eerder deden Treyarch en Infinity Ward het met zijn tweeën, maar sinds de toevoeging van Sledgehammer Games brengt elke ontwikkelaar, om de beurt, ieder jaar een COD titel uit. Deze constructie is ooit in het leven geroepen om de kwaliteit van de Call of Duty titels ieder jaar te kunnen waarborgen.

  Infinity Ward ontwikkelde eerder onder andere Call of Duty Ghosts dat destijds gemengde commentaren vanuit de community opleverde. Ghosts had ook al futuristische elementen in de game, maar met de komende game zal de oorlog dus volledig in de toekomst worden gevoerd. De nieuwe Call of Duty setting en titel zullen in ieder geval geen vervolg op de Ghosts versie worden.

  Hoewel het hier nog om een online bericht gaat, dat niet bevestigd werd door Activision, lijken we af te stevenen op oorlogen met laserstralen in ruimteschepen. De nieuwe Call of Duty titel zal in november verschijnen voor PC, Xbox One en PS4

  Call of Duty: Black Ops III

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.