Is Bethesda bezig met een Game of Thrones RPG?

  Een Game of Thrones RPG zou zomaar eens in de maak kunnen zijn bij uitgever Bethesda. Op de website van de Amerikaanse winkel Target staat namelijk een pagina online met als titel 'Bethesda: Game of Thrones'. De site kun je zelf bekijken als je het niet gelooft.

  Natuurlijk hoeft een vrijwel geheel lege webpagina niets te betekenen en kan het zelfs een prank zijn van een medewerker van de winkelketen. Maar omdat de finale van Game of Thrones acher de rug is en de pagina nog steeds online staat lijkt het erop dat het geen fout of prank is. Wat het dan wel betekent weet niemand.

  Game of Thrones RPG details

  Toen de webpagina gisteren werd gevonden hoopten veel mensen dat na de seizoensfinale van de hitserie Bethesda met een aankondiging zou komen, dit is uitgebleven. Op Reddit gaan gebruikers er wel vanuit dat de ontwikkelaar binnenkort met een aankondiging komt, aangezien Target vaak accuraat is met dit soort 'lekken'.

  Veel details over de game, die misschien helemaal nooit komt, zijn er dan ook nog niet te geven. Er wordt wel druk gespeculeerd over de verwachtingen. Krijgen we een game net als Skyrim maar dan in de fantasiewereld van GoT? Of wordt het meer een RPG als Fallout 4?

  Ondanks alles blijft dit een zeer sterk gerucht, helemaal aangezien Bethesda enkele jaren geleden de lincentie van Game of Thrones naast zich neer heeft gelegd. Maar misschien is de ontwikkelaar en tevens uitgever van gedachten veranderd en ziet het nu wel heil in een potentiële game.

  Wat we wel weten is dat Bethesda druk bezig is met een zesde Elder Scrolls game en twee andere grote projecten. Deze moeten dezelfde omvang krijgen als een Skyrim of een Fallout 4. Deze games kwamen uit op respectievelijk 11 november 2011 en 10 november 2015.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.