Iron Fist Season 2 release aangekondigd tijdens San Diego Comic-Con

  De Iron Fist Season 2 release is bekendgemaakt tijdens San Diego- Comic-Con. Het nieuwe seizoen komt in september uit. De eerste reacties beloven een beter seizoen dan het eerste.

  Cara Howe

  Tijdens San Diego Comic Con werd de Iron Fist Season 2 release bekendgemaakt. Het tweede seizoen van de Marvel Netflix serie komt op 7 september 2018 uit. Het is de eerste Marvel Netflix serie die sinds de release van Luke Cage seizoen 2 in premiere gaat op Netflix.

  In de trailer wordt niet veel nieuws getoond op een paar rake klappen na. Danny Rand zal net als in het eerste seizoen er alles aan doen om de misdaad in New York te bestrijden. Hij moet wel na de belofte die hij aan Matt Murdock, de man die zich 's nachts verkleed als Daredevil maakte in Marvel's The Defenders.

  Daredevil zelf krijgt later dit jaar ook nog een derde seizoen, maar daarover is nog niets bekendgemaakt. Er werd gespeculeerd dat er ook een trailer van het derde seizoen getoond zou worden tijdens San Diego Comic-Con maar die is tot dusverre uitgebleven. Voor het laatst was Daredevil te zien in The Defenders, waarbij gehint werd naar een bekende verhaallijn uit de stripboeken.

  Iron Fist Season 2 release beter dan eerste?

  Voor het zover is voor Daredevil heeft Iron Fist season 2 zich eerst te bewijzen tegenover het publiek. De serie werd namelijk slecht ontvangen door critici, maar werd ondanks dat wel door Netflix uitgeroepen tot de meest populaire Marvel Netflix serie. Critici waren vooral ontevreden over de saaie actie en er was zelfs een controversie rondom de casting.

  De cultuur rondom Iron Fist is namelijk overwegend Aziatisch, maar daar was weinig van terug te vinden in het eerste seizoen. Het tweede seizoen lijkt volgens Gizmodo de goede kant op te gaan, want er werden meer beelden achter gesloten deuren getoond van het tweede seizoen. Van wat de makers lieten zien, werd het publiek erg enthousiast.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.