Iron Fist release bekendgemaakt via Twitter

  De Iron Fist release datum is eindelijk bekend gemaakt. De nieuwe superheldenserie zal op 17 maart 2017 te zien zijn op Netflix. Game of Thrones acteur Finn Jones zal de rol van Iron Fist spelen.

  Met de Iron Fist release zal het superhelden team 'The Defenders' compleet zijn. Iron Fist zal net als Luke Cage, Daredevil en Jessica Jones deel uitmaken van dit team. Tijdens het Marvel panel op San Diego Comic-Con werd Iron Fist voor het eerst aangekondigd met een trailer. Net als Daredevil is Iron Fist expert op het gebied van martial arts, daarnaast beschikt de superheld over de mystieke energie van de Iron Fist.

  De superheld werd geboren als Daniel Rand en was de zoon van Wendell Rand wie eens in de tien jaar naar de stad K'un-Lun afreist. Op negenjarige leeftijd reist hij samen met zijn vader en zusje naar de stad toe, maar Daniel is de enige die de reis overleeft. Hij groeit op in K'un-Lun en studeert martial arts, hij belooft hierbij dat hij de dood van zijn familie zal wreken.

  Iron Fist release op Netflix

  Alle afleveringen zullen bij de release van Iron Fist tegelijkertijd op Netflix komen te staan. Dit was ook het geval bij Luke Cage en andere Netflix series.

  Op 17 maart 2017 zul je het leven van Daniel Rand kunnen volgen. The Defenders zal uitkomen na Iron Fist, aangezien hij het laatste lid is van het superhelden team.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.