Iron Fist geannuleerd door Netflix na twee seizoenen

  Netflix heeft de Marvel-serie Iron Fist na twee seizoenen geannuleerd. De serie rondom Danny Rand en zijn avonturen als de mythische Iron Fist is de eerste Netflix en Marvel-serie die wordt stopgezet. Maar volgens Netflix keert Danny Rand wel terug.

  Marvel

  In een statement aan The Hollywood Repoter laat Netflix het volgende weten:

  "Marvel's Iron Fist zal niet terugkeren voor een derde seizoen. Iedereen bij Marvel Television en Netflix is trots op de serie en dankt het harde werk van de cast, crew en de showrunners. We zijn ook dankbaar voor de fans die de twee seizoenen hebben gezien en voor de partnership die we hebben gedeeld bij deze serie. Ondanks dat de serie op Netflix is beëindigd, leeft de onsterfelijke Iron Fist door."

  Met de laatste zin lijkt het alsof Netflix de mogelijkheid openhoudt voor een tweede seizoen van The Defenders. Het eerste seizoen van de show met de vier Marvel-helden, Iron Fist, Jessica Jones, Luke Cage en Daredevil kwam in juli van 2017 uit. Een tweede seizoen is officieel nog niet aangekondigd.

  Iron Fist geannuleerd door Netflix

  Het tweede seizoen van Iron Fist kwam een maand geleden op Netflix en werd iets positiever ontvangen dan het eerste seizoen. Het lijkt alsof het tweede seizoen annulering niet wist te voorkomen, maar Netflix heeft daar geen uitspraken over gedaan.

  De andere Marvel/Netflix series lopen volgens bronnen bij The Hollywood Reporter geen gevaar. Het derde seizoen van Daredevil is vanaf 19 oktober te zien op Netflix.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.