iPhone X verkoop drie keer meer dan Android

  Alhoewel het volgende ´broodje´ wel erg hard zal vallen, gaat de iPhone X als zoete broodjes over de toonbank. De iPhone X verkoopt zo goed dat alles wat op Android draait ver in de schaduw van de iPhone achterblijft. Dit blijkt uit cijfers van Counterpoint.

  Yanki01

  Vorig jaar heeft Apple flink wat iPhone X over de toonbank zien gaan: maar liefst 35% van de totale winst aan smartphones dat binnen de industrie is verkocht binnen het laatste kwartaal van 2017. Maar Apple is nog veel groter, want haar nieuwste apparaat had een driemaal zo groot marktaandeel dan alle Android systemen bij elkaar.

  iPhone X verkoop bizar hoog

  Maar 14% van het totale marktaandeel bleef over voor de Android systemen. Dit houdt in dat de iPhone X meer heeft opgebracht dan de Samsung, LG, HTC, Sony, OnePlus, Huawei en Xiaomi bij elkaar. Zelfs verouderde modellen zoals de iPhone 7 and iPhone 6 scoren hoger dan sommige Android systemen zoals de Galaxy Note 8 en de Galaxy S8 Plus.

  Met de nieuwste iPhone kun je een hoop toffe dingen doen. Eerder verscheen er hier al een artikel over coole iPhone X camera-functies! De smartphone kent zoveel features, dat je ze waarschijnlijk niet eens allemaal kent. Zo kun je je iPhone ook op het grote scherm tonen!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.