iPhone X speakers kraken bij maximaal volume

  De lancering van de iPhone X is gepaard gegaan met een paar problemen. De iPhone X speakers kraken namelijk bij maximaal volume.

  Dat meldt 9to5Mac. De iPhone X, de nieuwste telg in de bekende reeks mobiele telefoons, geluidspeakers kraken vooral wanneer het volume op de maximale stand staan. Ook op Twitter en Reddit stromen de meldingen over krakende geluidsinstallaties binnen.

  Volgens gebruikers betreft het een defect in de speakers die ook gebruikt worden bij het bellen. Het lijkt een structureel probleem te zijn, want wanneer de telefoon ingeruild wordt, heeft ook het nieuw gekregen toestel last van krakende geluiden.

  Dat iPhone X speakers kraken is niet het enige probleem

  De krakende iPhone X speakers zijn niet de enige problemen die de gloednieuwe telefoon heeft. Zo werd eerder bekend dat het Face ID, het systeem waarmee je met je gezicht de iPhone kunt ontgrendelen, niet naar behoren werkt. Hier wordt volgens Apple aan gewerkt. Hoe het bedrijf de krakende speakers wil verhelpen is niet bekend.

  De iPhone X is vanaf 3 november verkrijgbaar. Net zoals ieder jaar zaten veel mensen te wachten op de release van de nieuwe iPhone, waardoor de meest fanatieke fans zelfs voor de winkels gingen slapen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.