iPhone X onthulling tijdens Apple event vanavond

  Tien jaar geleden kwam de onthulling van een revolutionair stukje technologie: de iPhone. Vanavond is het jaarlijkse Apple event en liefhebbers kijken er vooral dit jaar dus reikhalzend naar uit. Om 19:00 uur Nederlandse tijd begint het event, dat in het Steve Jobs Theater in Californië plaatsvindt.

  Joe Ravi

  2017 staat dus in het teken van het tienjarige jubileum van de iPhone en waarschijnlijk speelt Apple daar vanavond flink op in. In de aanloop ernaartoe is al veel informatie gelekt door oplettende mensen, sommigen dicht bij het vuur.

  Verwachtingen zijn hoog en dat is niet heel gek. Voor het eerst introduceert Apple, naar verluidt, drie mobiele telefoons. Naast de iPhone 8 en 8 Plus zou er een duurdere iPhone X komen met een compleet nieuw design.

  De iPhone X moet veel nieuwe technologische snufjes krijgen, zoals een randloos OLED-scherm zonder homeknop, glazen behuizing, Face-ID in plaats van vingerafdrukscanner en draadloos opladen.

  Andere Apple event onthullingen

  Naast de iPhones is de kans groot dat de Apple Watch en Apple 4K TV een nieuwe versie krijgen. Ook de Homepod, een gloednieuwe speaker met Siri-ondersteuning is genoemd. Vanavond zullen er dus veel onthullingen, of tenminste bevestigingen, zijn wanneer Apple-baas Tim Cook het podium betreedt.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.