iPhone SE pre-order - 3.4 miljoen keer besteld in China

  Het succes van de nieuwe vier inch smartphone van Apple lijkt nu al een zekerheid te zijn. De iPhone SE pre-order is in een aantal landen van start gegaan. De telefoon is in China zelfs al 3.4 miljoen keer besteld.

  De telefoon komt wereldwijd uit op 31 maart en was dus in sommige landen al vooraf te bestellen. De populairste kleuren in China waren de gouden en rosé gouden iPhone SE, respectievelijk 1.3 en 1.2 miljoen pre-orders voor Apple's nieuwste telg in de smartphonefamilie.

  Vorige week werd de telefoon gepresenteerd op een speciale presentatie van Apple, waarin ook de prijzen van het nieuwe 4 inch toestel werden getoond. De telefoon werd ingezet op een prijspunt van 399 Dollar, de Europese prijs ligt nog iets hoger, namelijk 489 Euro. De iPhone SE pre-order is in Nederland ook al van start gegaan. Verwacht wordt dat het toestel over 2 weken in Nederland leverbaar zal zijn.

  iPhone SE pre-order van start, gaan er records verbroken worden?

  Apple heeft de iPhone SE om een speciale reden op de markt gebracht; mensen wilden geen grotere telefoon en bleven daardoor hangen bij de oudere vier inch toestellen. Hoewel de oudste 4" telefoon inmiddels al stamt uit 2013, vond men het fijner om een ouder klein toestel aan te houden, dan een groter model met verbeterde specificaties aan te schaffen.

  Voor die mensen is het dat Apple haar iPhone SE heeft uitgebracht. De telefoon moet de mensen overhalen om een nieuwe iPhone in huis te halen en het lijkt erop, als we tenminste van de Chinese cijfers uit mogen gaan, dat dit idee van Apple gaat lukken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.