iPhone SE 2 release lijkt dichterbij te komen na nieuwe ontdekking

  Het lijkt erop dat de iPhone SE 2 release steeds dichterbij komt. Apple heeft nog weinig nieuws vrijgegeven, maar Consomac is achter nieuwe modelnummers gekomen voor iPhones.

  Het Franse Consomac is erachter gekomen dat Apple bij de Eurasian Economic Commission een aanvraag heeft ingediend voor meerdere iPhones. De Eurasian Economic Commission, oftewel de EEC, is een instantie die de verkoop van bepaalde apparaten voor een aantal landen goedkeurt. De iPhone SE 2 zou hier tussen moeten zitten.

  iPhone SE 2 release nog niet officieel

  Apple zelf heeft nog niets naar buiten gebracht over een eventuele SE 2 release, maar de geruchtenmolen blijft na deze nieuwe informatie nog wel even draaien. De apparaten die Apple bij de EEC heeft laten goedkeuren hebben dan wel geen modelnamen, maar de nummers die gepaard gaan met de toestellen zijn niet eerder gebruikt door Apple. Dit wijst erop dat dit nieuwe apparaten van het bedrijf zijn.

  De originele iPhone SE werd in 2016 uitgebracht door Apple. Nu, twee jaar na dato, lijkt de tijd rijp voor een opvolger. Het feit dat Apple een aanvraag heeft gedaan voor nieuwe apparaten zou betekenen dat het waarschijnlijk niet lang meer duurt voordat deze opvolger er is. De release van iOS 12 zal ook niet lang op zich laten wachten, meer daarover lees je hier.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.