iPhone Pro mogelijk onderdeel van Apple's smartphone lineup

  Het lijkt erop dat één van de iPhones waar Apple dit najaar mee gaat komen “iPhone Pro” gaat heten. Dit vermoeden komt voort uit een tweet van twittergebruiker CoinX, die vaker juiste informatie lekt. Behalve de naam weet CoinX concrete features voor deze telefoon te onthullen.

  Apple

  Wat het precies inhoudt om een ‘Pro’ iPhone te zijn is onduidelijk, maar de lekgeschiedenis van CoinX doet vermoeden dat deze naam kan kloppen. CoinX lekte eerder de namen van de vorige iPhone lineup. Ook wist hij te melden dat de iPad Pro modellen van 2018 geen headphone jack zouden hebben.

  Welke iPhone is de iPhone Pro?

  Naar verwachting komt Apple in september met opvolgers voor de iPhone XS, XS Max en XR. Volgen geruchten komt het bedrijf met twee telefoons met OLED-scherm en één met LCD scherm. Een eventuele Pro-telefoon zou waarschijnlijk één van de twee OLED modellen zijn. Er wordt ook gedacht dat één of meerdere iPhones drie camera's op de achterkant zullen hebben. Een Pro-model lijkt een logische kandidaat voor deze feature.

  Voor Apple is de Pro naam niet vreemd, maar heeft deze term nog niet eerder toegepast op een telefoon. Om te weten hoe een Pro telefoon zich zou verhouden tot andere iPhones en andere Pro apparaten zullen we moeten wachten op de onthulling. Tot die tijd kun je jezelf nog even op de hoogte brengen van de iPhone 2019 geruchten, of de geruchten van alle smartphones van 2019.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.