iPhone draadloos opladen binnenkort mogelijk

  Je iPhone draadloos opladen? Wanneer zal het nou eindelijk mogelijk zijn? Er zijn al verschillende mobiele telefoons ontwikkeld die dit al kunnen, alleen was dit nog geen succes met de iPhone tot op het heden. Maar nu blijkt dat ook bij dat ook de iPhone binnenkort draadloos opgeladen zou kunnen worden.

  Apple was al bezig met het maken van een doosje om AirPods, de draadloze oordopjes die al vanaf december 2016 op de markt waren, draadloos op te laden. Nu blijkt het dat dit doosje ook geschikt zal zijn om de iPhone op te gaan laden. Het oplaaddoosje zal dit jaar nog op de markt moeten verschijnen.

  Je iPhone draadloos opladen

  Apple kondigde voor het eerst 'AirPower', het draadloos opladen van Apple producten, aan bij de aankondiging van de iPhone 8, 8 Plus en X. De iPhone 8, 8 Plus en X zijn dan ook de eerste iPhones die draadloos kunnen opladen. Hoe Apple de draadloze oplader in zijn werk gaat zetten, is nog niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk is het zo dat je je iPhone tegen het doosje aan kan zetten terwijl het doosje vast zit aan een oplaadsnoer.

  Wist je dat de iPhone ook waarschijnlijk als een OV-chipkaart gaat dienen? Lees hier meer over de iOS 12 iPhone als OV kaart. Ben je benieuwd naar de iPhone 8 Plus? Dan hebben we hier een review van de iPhone 8 Plus.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.