iPhone 8 en 8 Plus verkoop vandaag gestart!

  De iPhone 8 en 8 Plus verkoop is vandaag officieel gestart in Nederland. Net als voorgaande jaren vertrokken er 's ochtends vroeg weer veel mensen richting de Apple store om de nieuwste telefoon in huis te halen.

  Eindelijk is het dan zo ver, de iPhone 8 en 8 Plus is vanaf vandaag officieel te koop! Vanochtend om 8 uur gingen de deuren van de Apple Stores in het land open om zo alle fans te verwelkomen. Gelukkig kon je bij Apple het nieuwste toestel al reserveren waardoor urenlang in de rij staan tot het verleden behoort.

  Erehaag

  De eerste iPhone's zijn dan natuurlijk ook al lang over de toonbank gevlogen. In Amsterdam kreeg de eerste consument zelfs een erehaag van alle medewerkers na het kopen van de nieuwste iPhone.

  iPhone 8 en 8 Plus verkoop verloopt rustig

  Veel mensen zijn dus door het reserveren er al zeker van dat ze vandaag met hun nieuwe iPhone aan de slag kunnen, hierdoor is het een stuk rustiger dan voorgaande jaren. Dit is echter niet de enige reden dat het een stuk rustiger is dan voorgaande jaren. De andere grote reden is de iPhone X. Naar verwachting zullen er veel meer mensen afkomen op de release van de iPhone die het 10-jarige jubileum viert.

  Apple Watch en TV ook gereleased

  Door alle hype rondom de iPhone 8 en 8 Plus verkoop zou je het bijna vergeten, maar de nieuwste Apple Watch en Apple TV zijn vanaf vandaag ook te koop in Nederland. Voor de nieuwe Apple Watch, met ingebouwde mobiele connectiviteit en toegang tot al je muziek op Apple Music, betaal je 369 euro. Voor de nieuwe Apple TV, met 4K streaming mogelijkheden, betaal je 199 euro.

  Welke van deze nieuwe Apple prodcuten ga jij in huis halen? Of heb je deze vandaag al gekocht? Laat het ons hieronder weten, wij zijn benieuwd!

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.