iPhone 7 details gelekt? Mogelijk een nog dunner toestel

  De nieuwe iPhone 7 ligt nog enige tijd voor ons. Meestal wordt het nieuwe vlaggenschip pas aan het einde van de zomer of aan het begin van de herfst gepresenteerd. Maar er zijn nu al geruchten en iPhone 7 details naar buiten gekomen.

  Het toestel zou nog dunner worden dan zijn voorganger. De dikte van het nieuwe Apple toestel zou tussen de 6 en 7 millimeter zijn, daarmee kan het dus de dunste iPhone tot nu toe worden.

  Een grotere batterij wordt ook gesuggereerd, maar meestal gaan een dunnere telefoon en een grotere batterij niet zo goed samen. Apple is überhaupt niet echt van het vergroten van haar batterij. Meestal kiest het bedrijf ervoor om de batterij te optimaliseren.

  Iets wat ook nieuw zou worden volgens de iPhone 7 details, is een dual shot camera. Dit camera ontwerp zorgt ervoor dat je nog beter belichte foto's kunt krijgen. De RGB techniek hoeft namelijk maar in een lens te zitten zodat er in de andere ruimte overblijft voor een grotere lens.

  iPhone 7 details geruchten, wat moeten we ervan geloven?

  Het zijn op dit moment nog maar geruchten en of we dit lek daadwerkelijk moeten geloven is ook de vraag. Een dunner toestel zou in ieder geval voor de hand liggend zijn, Apple probeert haar toestellen sinds de iPhone 6 namelijk al dunner te maken. Dit heeft verder geen effect op de prestaties van het toestel maar heeft een puur estethische meerwaarde.

  Een grotere batterij lijkt onwaarschijnlijk, als het een dunner toestel gaat worden zal Apple er waarschijnlijk voor kiezen om haar bestaande batterij te optimaliseren.

  Het gerucht over de camera zou mogelijk zijn, maar Apple heeft net de verandering in megapixels doorgevoerd en dat heeft vijf toestelgeneraties geduurt voor het werd doorgevoerd. Een grote nieuwe verandering aan de camera is dus plausibel, maar niet waarschijnlijk.

  Voor de mensen die zich verheugen op de nieuwe iPhone is het nog even afwachten wat het nieuwe toestel gaat doen. Nogmaals, neem deze iPhone 7 details met een korreltje zout.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.