iPhone 11 leaks maken veel details bekend waaronder een camera die uitsteekt

  Met de vernieuwde iPhone X nog vers in het geheugen voelt het nog erg vroeg om na te denken over de volgende iPhone. Een betrouwbare bron heeft nu de eerste IPhone 11 leaks bekendgemaakt. De smartphone genaamd 'iPhone XI ' heeft onder andere een uitstekende camera en aanpassingen aan het ontwerp.

  Apple

  Deze nieuwe iPhone 11 leaks zijn vrijgegeven door Mark Gurman van de organisatie Bloomberg. Bloomberg is een mediabedrijf uit Amerika dat een verleden heeft met het uitlekken van informatie. Zo lekte Bloomberg begin mei informatie uit over de nieuwe iOS 13 features. De foto’s die nu zijn vrijgegeven door Mark Gurman zien er dan ook betrouwbaar uit.

  Wat maken de iPhone 11 leaks bekend?

  De foto’s die zijn vrijgegeven laten vooral zien hoe de telefoon er uit gaat zien. Wat vooral opvalt is de uitstekende camera. Op de achterkant van de iPhone 11 is een uitstekend vierkant in de linkerbovenhoek te zien waar drie grote cameralenzen in verwerkt zijn. Deze ontwerpkeuze is vergelijkbaar met die van de iPhone XS en de XR. Bij deze nieuwe uitvoeringen van de standaard iPhone X was een tweevoudige camera in de bovenhoek van het toestel geplaatst. De drievoudige camera van de iPhone 11 bestaat uit een extra groothoeklens en optische zoom.

  Volgens de leak wordt er ook nieuwe software aan de camera toegevoegd. Deze ‘auto-correction feature’ moet ervoor gaan zorgen dat er bij het maken van een groepsfoto geen mensen uit te foto gesneden worden.

  Wat weten we nog meer over de iPhone 11?

  Nu we de gelekte foto’s gezien hebben, kunnen we zeggen dat de nieuwe iPhone qua ontwerp niet veel verschilt van de Iphone X. Er zijn vooral wat subtiele aanpassingen gemaakt. De leaks maken verder bekend dat de iPhone 11 een draadloos oplaadsysteem krijgt waarbij alle bijpassende apparaten, zoals de Earbuds, opgeladen kunnen worden door ze op de achterzijde van de telefoon te plaatsen.

  Ten slotte gaat de iPhone 11 waarschijnlijk in de kleuren ‘lavender purple’ en een groene kleur op de markt verschijnen. Verwacht wordt dat Apple de opvolger van de iPhone X op 10 september gaat aankondigen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.