Apple kondigt iPad 10.2 release aan tijdens eigen event

  Tijdens het Apple Event in 2019 heeft Apple een nieuwe iPad aangekondigd om de iPad 9.7 te vervangen vanaf dit jaar. Deze nieuwe release van de iPad zal 10.2-inch zijn en vele malen sneller presteren. Daarbij krijgt het nieuwe model ondersteuning voor onder andere een fysiek toetsenbord.

  Deze nieuwe iPad zal 3.5 keer zo helder zijn dan de iPad 9.7 en zal ook nog een Smart Keyboard ondersteunen. De vorige iPad ondersteunde alleen toetsenborden van derde partijen. Samen met iPadOS zal deze iPad een perfecte tablet zijn voor beginnende Apple-gebruikers. Zo kun je makkelijk multi-tasken en je iPad gebruiken als een volwaardige laptop.

  iPadOS zal ook een zwevend toetsenbord hebben, zodat niet het gehele scherm kleiner zal worden als je iets wilt typen. Op het moment is de iPad 9.7 het echte instapmodel voor iPad's, maar met deze nieuwe release zal het aanbod weer wat worden uitgebreid.

  iPad

  Wanneer zal de iPad 10.2 release zijn?

  De nieuwe iPad zal bij de lancering in de VS 329 Dollar kosten. De nieuwe iPad 10.2. inch is nu beschikbaar om te kopen op de Apple website. Wanneer de release in Nederland zal komen weten we niet, maar het zal niet lang duren voordat Nederlanders kunnen genieten van de nieuwe iPad 10.2 inch.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.