iOS app Development Center geopend in Italië

  In Napels heeft Apple haar allereerste iOS App Development Center geopend. Hier wordt de basis gelegd voor het maken van apps voor Apple apparaten.

  De opleiding die wordt aangeboden bij het iOS App Development Center duurt negen maanden en is helemaal gratis. De lessen zijn volledig in het Engels en zijn bedoeld om studenten de praktische vaardigheden en training te geven die nodig is om je eigen apps voor iOS te ontwikkelen.

  In een tijdsbestek van elf dagen heeft de opleiding 4000 inschrijvingen ontvangen. Uit deze 4000 worden er 200 gelukkige deelnemers gekozen die mogen beginnen aan de opleiding. De studenten die mogen beginnen bij het iOS App Development Center krijgen een gratis iPhone, iPad en een MacBook.

  iOS App Development Center moet boost geven aan Zuid-Italiaanse economie

  Apple is nauw betrokken geweest bij het ontwikkelen van het iOS App Development Center. Het gebouw staat in Napels bij het Universiteit van Napels Federico II. De school werd geopend in 1225 en is een van de oudste universiteiten ter wereld. Deze locatie is gekozen door Tim Cook, CEO van Apple en wordt geprezen door Matteo Renzi, de premier van Italië.

  Matteo Renzi is goed gestemd over de zuidelijke plaatsing van het iOS App Development Center. Het zuidelijke deel van Italië kan een economische boost goed gebruiken. De Italiaanse premier is erg blij met de interesse en investering van Apple in dat deel van het land.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.