iOS 8 zorgt voor bluetooth problemen

  iOS 8, het nieuwe OS dat Apple vorige week tegelijk met de iPhone 6 uitbracht, zorgt voor problemen met bluetooth. Het zijn niet de eerste problemen die na iOS 8 opduiken.

  Gebruikers van iOS 8 ondervinden problemen wanneer zij producten willen verbinden via bluetooth. Zo zou deze verbinding na korte tijd uitvallen wanneer hun iPhone is verbonden met bijvoorbeeld een speaker. Dit zou met alle iPhones gebeuren die op iOS 8 draaien.

  Meer iOS 8 problemen

  Het is niet de eerste keer dat mensen klagen over het nieuwe besturingssysteem van Apple. Zo zou iOS 8 ook problemen veroorzaken met de vingerafdrukscanner van de iPhone 5 en hoger, en wordt er geklaagd over een instabiele internetverbinding en een kortere batterijduur sinds de update naar iOS 8.

  Ook zou de iPhone 4s, het toestel die je minstens nodig hebt om het OS te downloaden, langzamer worden door de nieuwe versie. Veel gebruikers raden het daarom af om de update op dit model uit te voeren.

  Apple werkt aan verbeteringen

  Apple heeft iOS 8 al eens verbeterd met de update naar 8.0.2. Volgens bètatesters zijn bovenstaande problemen verholpen met de nieuwste versie, iOS 8.1. Deze komt binnenkort op de markt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.