iOS 8.1.1 update maakt iOS sneller op oudere iPhones en iPads

  Apple heeft updates aangekondigd voor iOS en Mac OSX Yosemite. De iOS 8.1.1 update zorgt ervoor dat oudere iPhones en iPads sneller werken met iOS 8.

  iOS 8.1.1 update moet ervoor zorgen dat de oudere apparaten zoals de iPhone 4S en de iPad 2 beter zullen werken met de nieuwe iOS 8. Hier waren erg veel klachten over en iOS 8 zou op die apparaten ook niet goed functioneren. Naast deze verbetering zijn er ook bugs en andere fouten verholpen in de iOS 8.1.1 update.

  Wat er allemaal precies in de update zit laat Apple nog niet weten maar enkele ontwikkelaars hebben laten weten dat traag opstartende apps die iCloud Drive gebruiken nu weer naar behoren werken.

  Naast de iOS 8.1.1 update krijgt ook OSX Yosemite een update

  OSX Yosemite 10.10.1 is de nieuwe update voor Apple-computers. Deze update zorgt er onder andere voor dat de wifi-betrouwbaarheid verbeterd is. Hier waren aardig wat klachten over binnengekomen. Daarnaast is ook de ondersteuning voor Microsoft Echange in Mail verbeterd.

  De iOS update is nu te verkrijgen via het 'instellingen' scherm op je Apple-device of via iTunes en de OSX Yosemite-update is nu te downloaden in de Mac Store.

  Op het forum van Apple zijn al aardig wat klachten binnengekomen van Mac-gebruikers die na de OSX Yosemite-update nog steeds last hebben van wifi-problemen. Eerder werd al bekend dat iOS 8 het minst populair is in vergelijking met eerdere versies van iOS.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.