Ontwikkelaars Hitman werken aan mysterieuze, nieuwe game

  IO Interactive, de studio die voornamelijk bekend staat om de Hitman-games, werkt aan een nieuwe game. Wat het precies voor titel gaat worden houdt de ontwikkelaar nog geheim, al weten we wel dat het een multiplayer-modus zal krijgen.

  De ontwikkelaar heeft via haar website bekendgemaakt dat het op zoek is naar nieuw personeel, voor haar studio’s in Kopenhagen en Malmö. Laatstgenoemde tak is pas in januari opgericht, mogelijk om meerdere titels tegelijkertijd te ondersteunen. IO Interactive maakt namelijk nog steeds DLC voor Hitman 2.

  Wat de nieuwe game gaat worden, Hitman 3 of een compleet nieuwe IP, is nog niet bekend. Wel kunnen we opmaken uit de vacatures dat het multiplayer zal gaan bevatten. Zo is de studio op zoek naar een Multiplayer Network Programmer, om te werken aan een ‘toekomstig, gloednieuw, multiplayer project’.

  Werkt IO Interactive aan Hitman 3?

  De omschrijving doet niet meteen denken aan een nieuwe Hitman-titel, maar de Deense studio heeft wel al aangegeven de sequel te willen maken. In een documentaire van Noclip in juli laat het team weten dat ze ‘werken aan nieuwe Hitman content en er naar uit kijken om te werken aan de derde Hitman game’. Zodra we meer weten over de nieuwe titel brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

  Hitman 2

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.