Intertoys gooit veel LEGO in de sale

News
woensdag, 10 juli 2024 om 20:00
De zomervakantie is niet echt afgetrapt met mooi weer om naar buiten te gaan. Om je toch te vermaken is een LEGO-set misschien een idee. Bij Intertoys kun je er nu een aantal met korting scoren.
LEGO is er in verschillende prijscategorieën, maar een set waar je wat tijd in kan steken is meestal niet goedkoop. Gelukkig zijn er ook veel winkels waar LEGO geregeld in de aanbieding is. Zo kun je nu bij Intertoys het één en ander met korting scoren.
Er zijn bijvoorbeeld veel Disney-sets waar wat geld vanaf gaat, maar ook in andere thema’s kun je flink besparen. Sommige van de afgeprijsde sets zijn bovendien vrij recent, dus misschien kun je een nieuwe set die je op het oog had al iets eerder in huis halen dan je had verwacht. We hebben een aantal leuke deals voor je op een rijtje gezet.
Er is trouwens nog veel meer waarop je kunt besparen. Dus het kan de moeite lonen om even bij Intertoys te kijken. Als je deze zomer veel LEGO koopt kun je trouwens spaarpunten verdienen, waarmee je later een set gratis kan krijgen en zelfs reis naar LEGOLAND kan winnen.

Nog meer leuke deals

Intertoys is trouwens niet de enige met deals waar je misschien even naar moet kijken. Er zijn bijvoorbeeld Summer Sales aan de gang bij Steam en Game Mania en ook bol gooit games in de aanbieding. Dat is wel even wat anders dan LEGO, maar met regenachtig weer is elk vermaak voor binnen welkom.

Populair Nieuws

Laatste Reacties