Intertoys Black Friday 2017 deals - Korting op meer dan speelgoed

  Intertoys heeft weer scherpe deals voor Black Friday. Omdat het soms moeilijk is om tussen alle bomen het bos te zien, lichten we een aantal Intertoys Black Friday 2017 deals voor jullie uit.

  Maurits90

  Het is de week van Black Friday, een Amerikaanse traditie die ook steeds populairder wordt in Nederland. Tijdens deze periode hebben verschillende winkels hoge kortingen op een aantal geweldige artikelen. In dit artikel bespreken we wat deals van Intertoys.

  Intertoys Black Friday 2017 deals – Een greep uit het aanbod

  Eén van de grootste deals, is Mafia 3 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Deze game wordt op dit moment verkocht voor een magere prijsje van €7,99.

  Ook verkoopt Intertoys de gloednieuwe South Park game voor de PlayStation 4 en Xbox One, South Park: The Fractured But Whole, voor maar €39,99 tijdens de Black Friday periode.

  Een andere splinternieuwe game, Assassin’s Creed Origins voor de PlayStation 4 en Xbox One, is nu nog maar €39,99 bij de Intertoys.

  >> Check alle Intertoys en andere Black Friday Deals 2017 in ons volledige overzicht, hier kun je ook alle deals bij winkels vinden!

  Black Friday 2017 deals – Een overzicht

  Voor alle Black Friday 2017 deals kun je naar ons overzicht gaan. Dit wordt constant aangepast om de nieuwste deals in mee te nemen. In dit overzicht staan ook alle andere deals van Intertoys.

  Mafia III

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.