Internetstoring Hollandsnieuwe nog steeds niet opgelost

  Hoewel de meeste internetstoringen van gisteren al beter zijn geworden, is de internetstoring bij Hollandsnieuwe nog steeds niet verholpen. Er komen nog steeds meldingen binnen vanuit het hele land. Gebruikers van de provider kunnen wel bellen en sms'en, maar geen gebruik maken van hun 4G service.

  Gisteren werd Nederland getroffen door zware storingen bij telefoonproviders zoals KPN, T-Mobile en Vodafone. Ook Hollandsnieuwe werd hierbij getroffen, de storingen begonnen rond 14:00 en bij Hollandsnieuwe zijn deze nog steeds niet verholpen. Het aantal meldingen op allestoringen.nl is wel minder geworden, maar er komen nog steeds reacties binnen van mensen die geen internet hebben.

  Ook deze storing is op de storingskaart van allestoringen.nl het meest zichbaar in het zuiden van het land en in Groningen, net als de storing van gisteren. Toch is het duidelijk op de twee kaarten te zien dat de storing bij Hollandsnieuwe voor meer overlast veroorzaakt in het land, omdat de kaart meer rood kleurt dan die van KPN. De kaart van Vodafone kleurde gisteren overigens helemaal rood in Nederland.

  Hollandsnieuwe zegt zelf dat de storing is opgelost, dit laat zij weten in een bericht op Twitter. Het advies van de provider is om de telefoon opnieuw op te starten, maar er komen reacties binnen van mensen die vertellen dat dit niet werkt. Veel mensen hebben op twitter boze berichten achtergelaten omdat het de tweede storing is bij Hollandsnieuwe binnen een korte tijd. Er wordt gevraagd om een compensatie voor het aantal uren dat zij geen gebruik hebben kunnen maken van het internet.

  Storing bij Hollandsnieuwe, volgens Hollandsnieuwe al opgelost

  Internetstoring Hollandsnieuwe

  De meeste klachten die binnenkomen gaan over de mobiele internetverbinding, maar er komen ook nog meldingen binnen van mensen die geen mobiel bereik hebben of een algehele storing hebben bij de provider. Hebben jullie nog last van de internetstoring bij Hollandsnieuwe?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.