Instagram update - winkelen via Instagram

  Instagram komt binnenkort met een nieuwe functie waarbij je kan winkelen vanuit de app. Het is nog niet bekend wanneer de Instagram update uit komt.

  Instagram komt binnenkort met een nieuwe functie die winkelen mogelijk maakt. En of je het leuk vindt of niet: we gaan te maken krijgen met steeds meer advertenties in de app.

  Instagram update: steeds meer advertenties

  In de nieuwe update wordt een sticker geïntroduceerd met een winkelmandje, die gebruikers in hun verhaal kunnen plaatsen. Als je erop drukt, krijg je een pop up met "meer informatie" en kan je doorgelinkt worden naar een webshop.

  Het lijkt wel alsof Instagram zichzelf steeds meer aan het uitbreiden is, want het social media platform komt binnenkort ook al met een functie die het mogelijk maakt om langere video's te uploaden. De video's zouden maximaal een uur mogen duren en kunnen op breedbeeld worden afgespeeld, eigenlijk net zoals dat bij Youtube ook kan.

  De langere video-functie zou volgens geruchten 20 juni uitkomen, maar over de winkel-functie is nog niets bekend.

  Instagram is hét sociale media platform voor fotografie van het moment. Bekijk hier onze 5 tips om meer volgers en likes binnen te halen op jouw account!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.