Instagram storing zorgt voor problemen met inloggen

  Op dit moment is er een storing gaande bij Instagram. De storing begon rond 15:00 uur vanmiddag. Er kwamen toen een aantal meldingen binnen bij allestoringen.nl. De meeste problemen gaan over het laden van de newsfeed, maar veel mensen hebben aangegeven ook problemen te hebben met inloggen en het laden van de website.

  De storing zorgt ervoor dat bepaalde diensten beperkt bereikbaar zijn voor gebruikers. Op het moment van schrijven heeft allestoringen.nl 169 meldingen, maar dit kunnen er nog meer worden. Tot grote ergernis van de gebruikers kunnen vele hun newsfeed niet meer verversen. Er komt dan een foutmelding in beeld. Ook met inloggen zijn er problemen.

  De klachten verschillen per gebruiker. Sommigen hebben last van langere laadtijden, maar anderen kunnen de diensten helemaal niet gebruiken. Wanneer de problemen precies opgelost zullen zijn, is nog niet bekend. Ook de oorzaak van de problemen zijn niet bekend.

  Instagram al eerder storing

  De laatste grote Instagram storing was in november 2018. De problemen die gebruikers toen ondervonden, kwamen overeen met de problemen die nu gaande zijn. Ook toen waren er veel klachten over inloggen, de newsfeed en de website. Wij hebben de 5 grootste ergernissen bij Instagram functies op een rij gezet.

  Los van alle storingen heeft Instagram een paar maanden geleden een nieuwe update onthuld, waarbij mensen een voice message kunnen versturen in een privébericht. Gebruikers kunnen een spraakbericht sturen van maximaal één minuut in privé -en groepsgesprekken. De update is beschikbaar voor Android en iOS.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.