Instagram storing van vanochtend is verholpen

  Instagram was vanochtend offline. Er zijn een hoop meldingen binnengekomen van gebruikers die de app niet meer konden opstarten. De storing bij Instagram is momenteel zo goed als verholpen. Wat de reden is geweest van de storing is nog onduidelijk.

  Vanochtend werd al snel duidelijk dat er iets mis was. Zodra je de app opende, kreeg je geen tijdlijn met foto's en video's te zien. Zowel de app als de website was offline. Het is nog onduidelijk wat er precies aan de hand was.

  Na een storing van ongeveer een uur, is Instagram weer te bereiken. Nu de app en website weer goed functioneren kun je al je favoriete accounts weer volgen. Inspiratie voor leuke en grappige accounts vind je tussen de 10 beste Instagram accounts volgens de redactie. Voor optimaal gebruik van de app, kun je kijken bij onze 5 beste Instagram tips.

  Instagram krijgt nieuwe baas

  Een week geleden werd er aangekondigd dat de oprichters van Instagram zouden opstappen. Er werd gezegd dat dit kwam door onenigheid met Facebook, die de populaire foto-app zes jaar geleden heeft overgekocht. Dit is niet bevestigd door zowel Facebook als Instagram.

  Instagram benoemde gisteren Adam Mosseri tot nieuwe eindverantwoordelijke. Adam Mosseri werkte bij Facebook in het team dat zich bezighoudt met de tijdlijn. Momenteel is hij hoofd van Instagram.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.