Instagram laatst gezien functie vanaf nu ingeschakeld

  Vanaf nu is er op een Instagram laatst gezien functie ingeschakeld. Hierdoor kunnen gebruikers zien hoe laat hun vrienden voor het laatst online zijn geweest.

  Binnen chatberichten is de functie beschikbaar. Onder de namen van contacten waar je een chat mee hebt, is het mogelijk om de laatst gezien status te zien. Het is nog niet zeker of de functie uitgebracht is met een nieuwe update, of dat het automatisch is geactiveerd. Mochten enkele gebruikers de functie niet hebben, kunnen zij de functie uit hebben staan.

  Instagram laatst gezien functie uitzetten

  Om de functie uit te zetten moeten gebruikers naar de instellingen van hun eigen account navigeren binnen Instagram en vervolgens naar beneden scrollen. Op begeven moment is de optie te zien om de activiteitsstatus uit te zetten. Als deze functie uit staat, dan is het ook niet mogelijk om de status te zien van anderen.

  Naast deze functie is Instagram ook een nieuwe optie bij verhalen aan het testen. Hierdoor hebben verhalen niet per se een foto nodig, maar kunnen ook uit tekst bestaan. Nog niet elk account heeft de mogelijkheid om deze optie te testen. Iedereen de het wel kan testen kan kiezen tussen verschillende lettertypes en achtergronden voor de tekst.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.