Instagram foto's delen kan nu ook vanuit andere Apple iPhone apps

  Android had de functie al een tijdje, maar sinds gisteravond kun je ook Instagram foto's delen vanuit andere apps op je Apple iPhone. Het mocht even duren, maar dan heb je ook wat.

  Sinds iOS 8 is het al mogelijk om met app sharing programma’s content te delen met jezelf of anderen. Dat deze functie zolang op zich heeft laten wachten voor Instagram is dan ook vreemd. Vanaf vandaag kunnen serieuze fotografen en recreatie fotografen dan eindelijk Instagram foto’s delen vanuit andere apps. Zo wordt het makkelijker om vanuit andere programma's foto's, die je wellicht niet in je bibliotheek kan opslaan, toch met de wereld kunt delen en dat je niet iedere keer Instagram zelf hoeft te openen om ze te uploaden.

  Via app sharing programma's Instagram foto's delen

  Op Android kon je al een langere tijd Instagram foto's delen via app sharing programma’s. Ook andere fotoprogramma’s, zoals Flickr, boden deze mogelijkheid al aan op de iOS app. Dat Instagram dat nu ook doet, is dan ook geen wonder, maar het heeft wel lang op zich laten wachten. Misschien daarom wel is de functie gisteravond stilletjes als update aan je App Store toegevoegd.

  Grotere updates die wel werden aangekondigd, werden er vorige maand nog gedaan. Toen werd het hele uiterlijk van de foto app op de schop gegooid. Zo kreeg het een gekleurd logo en een zwart-wit look in de app zelf. Kort daarvoor had het al een nieuwe indeling van de tijdlijn gekregen.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.