Insomniac wil meer Fuse 'ervaringen' brengen

  Fuse ligt vanaf gisteren in de winkels, en ontwikkelaar Insomniac Games wil graag meer doen met het universum van de game. Het zou dus zomaar kunnen dat Insomniac Games naast Ratchet & Clank en Resistance een nieuwe franchise in handen heeft.

  Ted Price, de baas van Insomniac, schreef op de officiële Insomniac website dat wij wellicht nog veel meer van Fuse zullen zien. Volgens hem is het avontuur nog niet voorbij:

  "Voor degene van jullie die tevreden zijn met onze gekke werelden, karakters en wapens… voor degenen die Fuse checken en graag genieten van een co-op game die heel erg 'Insomniac' is, dit is wat ik heb te zeggen: wij komen nog maar net op gang."

  Volgens Price is de ontwikkelaar nu al bezig met het uitbreiden van Fuse. Het team werkt momenteel aan prototypes die gebruikmaken van de belangrijkste Fuse concepten. Het is nog niet precies duidelijk in wat voor vorm wij meer van de game te zien krijgen.

  Price zegt in ieder geval dat het niet om DLC gaat, maar compleet nieuwe Fuse ervaringen. Een logische optie is natuurlijk een vervolg, al zijn er meerdere mogelijkheden. Zo weten wij dat Ratchet & Clank van Insomniac een animatiefilm krijgt. Wellicht wil Insomniac Fuse wel gebruiken voor andere soorten media dan alleen games.

  Fuse

  Verkijgbaar vanaf 30 may 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.