Insomniac Games wil graag een Sunset Overdrive 2 maken

  Sunset Overdrive is een exclusieve game voor de Xbox One die alweer dateert uit 2014. De game is gemaakt door ontwikkelaar Insomniac Games, het bedrijf wil dan ook graag een vervolg gaan maken op de cultklassieker. Er is alleen een probleempje, er heeft nog geen uitgever zich gemeld!

  De open wereld third-person shooter kreeg gemixte reviews, maar heeft wel een fanbase van zowel jong als oud achter zich weten te scharen. Het is dan ook alweer drie jaar geleden dat de eerste game uit kwam. Daarom sturen fans op Twitter sturen soms een tweet naar Insomniac Games, vragend naar een Sunset Overdrive 2.

  Insomniac Games reageert

  Toen het bedrijf een tweet plaatste over het creëren van Sunset Overdrive, vroeg een fan heel netjes waar Sunset Overdrive 2 bleef en de ontwikkelaar reageerde!

  Microsoft bracht de eerste Sunset Overdrive uit, maar door de open sollicitatie op Twitter lijkt het erop dat Microsoft er geen interesse in heeft om een tweede deel op de markt te brengen. Mocht er zich een andere uitgever melden dan is de kans groot de Sunset Overdrive 2 geen exclusieve Xbox One game wordt!

  In onze Sunset Overdrive review gaven wij de game een prima cijfer! Hoop jij dat de ontwikkelaar van de game de kans krijgt om een nieuw deel van Sunset Overdrive te maken?

  Sunset Overdrive

  Verkijgbaar vanaf 31 october 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.