Inside Switch release gepaard met Limbo later deze maand

  Een Inside Switch release komt later deze maand, maar daar blijft het niet bij. Limbo komt namelijk op dezelfde dag naar de Switch. De games komen beide volgende week uit op de nieuwste Nintendo console.

  Onafhankelijke ontwikkelaar Playdead heeft via Twitter aangekondigd dat er een Inside Switch release aankomt. Dat niet alleen, want Limbo wordt op dezelfde dag, 28 juni ook uitgebracht op de Switch. Playdead bevestigde het nieuws met de onderstaande tweet nadat Famitsu al eerder het nieuws naar buiten bracht.

  Inside en Limbo zijn beide duistere 2D-platformers die verhalen vertellen over een kleine jongen die allerlei obstakels moeten overkomen om te overleven. Waar Inside gaat over een kind dat een vreemd kamp vol experimenten, gaat Limbo over een jonge knaap die door gevaarlijke landschappen moet afreizen om iets of iemand te vinden. Inside kwam oorspronkelijk in 2016 uit, terwijl Limbo in 2010 al uitkwam.

  Inside Switch release zat eraan te komen

  De Switch release zat er al een langere tijd aan te komen, want vorig jaar werd de game al voor de console aangekondigd. Destijds vertelde Art Jensen aan Famitsu dat de game naar de Nintendo Switch zou komen, maar een releasedatum werd niet gegeven. In onze Inside review kun je lezen wat we van de game vonden toen deze destijds uitkwam op de Xbox One.

  Ook van de game die Playdead voor Inside uitkwam hebben we een review. Onze Limbo review spreek over de charme van de game en hoe de gameplay nooit te ingewikkeld is. Wie van puzzelen houdt, kan zich met Limbo namelijk erg goed uit de voeten.

  Limbo

  Verkijgbaar vanaf 28 june 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.