Inside naar Nintendo Switch

  Ontwikkelaar Playdead brengt haar nieuwste game Inside naar Nintendo Switch. De game was vorig jaar juni uitgekomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC, maar maakt nu dus ook zijn opwachting op de hybrideconsole.

  Het nieuws is afkomstig van Famitsu, een Japans gamemagazine. Art Jensen, de medeoprichter van de studio Playdead, zou de informatie door hebben gespeeld toen hij aanwezig was in Japan om veelgeprezen ontwikkelaars als Hideo Kojima en Fumito Ueda te ontmoeten.

  Inside naar Nintendo Switch

  Inside is de eerste game van Playdead die naar een Nintendo console komt. Limbo, de eerste game van de ontwikkelaar uit 2010, verscheen op heel wat platformen, behalve een Nintendo. Deze game was een groot succes, wij beoordeelden hem bovendien met een 9, en heeft veel overeenkomsten met Inside.

  Inside draait om het verhaal van een jongetje dat op een ontdekkingstocht gaat en terecht komt in het midden van een duister project. De game staat bol van de sfeer en weet een avontuurlijk verhaal met puzzel- en platformelementen te combineren. In onze review kreeg Inside een 9. Wanneer de game op de Switch verschijnt is nog niet bekend.

  Inside

  Verkijgbaar vanaf 29 june 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.