Inmiddels meer dan 5 miljoen Final Fantasy 14 Heavensward accounts

  Op dit moment viert Square Enix dat er inmiddels al meer dan 5 miljoen Final Fantasy 14 Heavensward accounts actief zijn. Dit is inmiddels genoeg om gezien te kunnen worden als een serieuze concurrent van World of Warcraft, die momenteel 5.6 miljoen actieve gebruikers telt.

  In februari waren er nog 4 miljoen actieve Final Fantasy 14 Heavensward accounts, wat suggereert dat deze momenteel flink toenemen. Dit terwijl de World of Warcraft accounts nog steeds aan het afnemen zijn. Hierdoor staan de twee MMO's praktisch gelijk.

  Final Fantasy 14 groeit al een tijdje gestaag door sinds de complete make-over die het spel onderging in 2012 met de uitbreiding 'A Realm Reborn'. Deze uitbreiding verlaagde de abonnementskosten en herstructureerde de totale game.

  Final Fantasy 14 Heavensward accounts bijna zo veel als WoW

  Nu kan Final Fantasy 14 gezien worden als volwaardige concurrent van World of Warcraft. Het kan ook ook geen kwaad dat Final Fantasy 14 zowel op de PC als de PlayStation 4 te spelen is. Dit maakt het spel ook toegankelijk voor mensen zonder PC.

  Final Fantasy 14 is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PC. Als je de game nieuwe koopt krijg je standaard een maand gratis.

  Final Fantasy XIV: Heavensward

  Verkijgbaar vanaf 26 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.