Injustice 2 update voegt nieuwe Legendary Multiverse Portals toe!

  Er is een nieuwe Injustice 2 update uitgebracht. Hierin worden bepaalde bugs van personages aangepast en ook nieuwe Legendary Multiverse Portals worden toegevoegd.

  Injustice 2 staat niet stil. Eerder wist de game al Justice League gear toe te voegen vanwege de release van de gelijknamige film. Nu is er een nieuwe gratis update uitgebracht die bepaalde personages aanpast en ook nieuwe Legendary Multiverse Portals toevoegt.

  Wil je een echte uitdaging aangaan? Dan ga je niet naar de reguliere Multiverse, maar naar de Legendary Multiverse! Hier kom je de grootste gevechten tegen met de hoogste moeilijkheidsgraad. Met de komst van de update zijn er nieuwe Legendary Multiverse Portals verschenen voor: Gorilla Grodd, Green Lantern, Joker, & Superman!

  Injustice 2 update verbetert stages en personages

  Naast de toevoeging van nieuwe Legendary Multiverse Portals worden ook sommige personages en stages een beetje aangepast. Hieronder staan enkele voorbeelden van de veranderingen.

  • Atlantis, een bug is eruit gehaald die ervoor zorgde dat je twee keer een (kapot) standbeeld kon gooien.
  • Batcave, Een bug is eruit gehaald die ervoor zorgde dat de camera niet genoeg focuste op personages.
  • Green Arrow, een bug is eruit gehaald die ervoor zorgde dat wanneer je twee pijlen schiet je maar een pijl te zien krijgt.

  Voor een hele lijst met alle aanpassingen kun je hier terecht.

  Injustice 2 info

  Ook wij waren zeer over de game te spreken. In onze Injustice 2 review prezen wij de toevoeging van het nieuwe gear systeem en wordt de verhaalmodus genoemd als een hoogtepunt. Er komt nog meer aan voor Injustice 2. Zo waren de Teenage Mutant Ninja Turtles onthuld als DLC personages!

  Injustice 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.