Injustice 2 Sub Zero release bekendgemaakt

  De Injustice 2 Sub Zero release is bekendgemaakt. Ben je in het bezit van de Ultimate Edition of Fighter Pack 1, dan kan jij nu aan de slag met het bekende Mortal Kombat personage. Sub-Zero zal vanaf 18 juli ook los verkrijgbaar zijn voor €5,99.

  Injustice 2 is het vervolg op Injustice: Gods Among Us (2013). De DC helden zijn terug in een game die veel meer te bieden heeft dan zijn voorganger. In onze Injustice 2 Review gaven wij de game een goed cijfer. Het geweldige verhaal en het nieuwe gear systeem zijn de hoogtepunten.

  Vorige maand zagen wij al ons eerste DLC personage voorbijkomen met Red Hood. Deze maand krijgen we een gastpersonage uit Mortal Kombat, namelijk Sub-Zero!

  Injustice 2 Sub Zero release deze maand

  Bovenaan de pagina is de trailer van Sub Zero te aanschouwen. Hierin komen al zijn ijs-krachten naar boven. Zo is het mogelijk je tegenstander te bevriezen, ijs-hamers te maken én een ijs-clone van jezelf naar de vijand te gooien.

  Ben je in bezit van de Injustice 2 Ultimate Edition, Digitale Deluxe Edition, Ultimate Pack of Fighter Pack 1 dan is het Mortal Kombat personage al beschikbaar! Sub-Zero zal los verkrijgbaar zijn in de PlayStation Store en Microsoft Store vanaf 18 juli. Net als Red Hood zal Sub-Zero een prijskaartje van €5,99 bevatten.

  Injustice 2 is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Mobile.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.