Injustice 2 Scarecrow trailer toont gameplay

  De nieuwe Injustice 2 Scarecrow trailer is onthuld. De trailer laat gameplay zien. Scarecrow is een speelbaar personage in de aankomende fighter.

  Scarecrow was eerder al te zien in de eerste Injustice. Hierin was hij niet speelbaar, maar slechts te zien in een tussenfilmpje. In Injustice 2 kunnen spelers wel met Scarecrow aan de slag.

  Injustice 2 Scarecrow trailer

  De Injustice 2 Scarecrow trailer laat de verschillende moves van vogelverschrikker zien. Zijn moves zijn gebaseerd op angst en spelen in op de angsten van zijn tegenstanders. Met zijn enorme haak en slim gebruik van fear toxin is Scarecrow een formidabele vijand.

  Scarecrow is geen onbekende in het DC universum. Vanaf de jaren 40 maakt hij het leven van aartsvijand Batman al een stuk minder gemakkelijk. Zijn rol in de comics werd vanaf de jaren 60 nog verder uitgebreid.

  Jonathan Crane begon zijn carrière als Scarecrow wanneer hij werd ontslagen als professor in de psychologie. Hij gebruikt drugs en psychologische tactieken om hallucinaties te creëren bij zijn vijanden. Scarecrow is ook een uitstekende vechter en gebruikt zijn kennis in kung fu om zijn tegenstanders uit te schakelen.

  In Batman Arkham Knight is Scarecrow te zien als antagonist. Eerder maakte hij in Batman Arkham Asylum al een opwachting. Zijn Scarecrowlevels werden door velen als een van de grootste pluspunten van de game gezien.

  Injustice 2 komt 18 mei naar PlayStation 4 en Xbox One. Afgelopen week werd het uitrustingssysteem bekend gemaakt. Ook werden er enkele superschurken onthuld.

  Vergeet niet de trailer bovenaan de pagina te checken.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.