Injustice 2 release officieel bevestigd door Warner Bros.

  Eerder deze week lekte er al een poster uit voor de aankomende Injustice 2. Maar nu heeft Warner Bros. haar Injustice 2 release officieel bevestigd. De game komt in 2017 uit voor de Xbox One en PlayStation 4.

  Volgens Netherrealm Studios moet de game de manier waarop gamers vechtgames spelen drastisch veranderen. De ontwikkelaar, van onder andere Mortal Kombat en de eerste Injustice game, vertelt samen met Warner Bros. dat de Injustice 2 release officieel bevestigd is. Hoewel de vorige game ook nog een subtitel had, is het nog niet duidelijk of de tweede game ook eenzelfde subtitel gaat krijgen.

  Naast de DC superhelden die beschikbaar zijn om mee te vechten in de game, heeft de game nu ook een nieuwe feature toegevoegd. Als een ware stripbedenker kun je nu een eigen superheld of superschurk maken en deze gebruiken in jouw gevecht tegen de iconische DC figuren die je kent uit de comics en de films.

  Naast het feit dat je in de game een eigen superheld kunt creëren, heb je ook de mogelijkheid om de bestaande superhelden te personaliseren met speciale items die je tijdens de gevechten verdient. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook sterker worden om op die manier steeds nieuwe gear vrij te spelen.

  Injustice 2 release officieel bevestigd en komt in 2017

  Ook mag je meer DC fighters dan in de vorige game verwachten. Naast nieuwe superhelden zijn er ook nieuwe superschurken zoals Atrocitus en Gorilla Grodd.

  De vechtgame komt in 2017 naar de Xbox One en PlayStation 4. Een exacte datum is op dit moment nog niet gegeven. Waarschijnlijk komt daar meer duidelijkheid over wanneer we de nieuwe titel van Warner Bros. terugzien op de E3.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.