Injustice 2 release is vandaag

  Vandaag is de Injustice 2 release. Warner Bros viert dit met een launch trailer. De game is beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

  Het spel vervolgt het verhaal van Injustice Gods Among Us. Hierin gaan de superhelden en schurken weer met elkaar op de vuist om gerechtigheid. Alles wordt overschaduwd door een nieuwe, grote bedreiging.

  Injustice 2 release trailer

  Volgens Ed Boon van ontwikkelaar NetherRealm was het geen gemakkelijke taak om een goed lopend DC verhaal te ontwikkelen. Toch is Boon trots op het uiteindelijke product.

  Injustice 2 kent een nieuw multiversum modus waarin je verschillende uitdagingen aan kunt gaan. Hiermee kun je extra beloningen verdienen. Er komen meer uitdagingen beschikbaar naarmate je hoger in het klassement komt. De beloningen nemen dan ook toe.

  De nieuwe uitrustingen die je kunt verdienen kun je gebruiken door je personages aan te passen. Dit is zowel cosmetisch als aanpassingen in de vechtstijl. Zo speel je nieuwe moves vrij zodat je het personage aan jouw smaak kan aanpassen.

  Wij maakten een lijst van features waaarin wij meer uitlegden over het RPG-achtige systeem in de game. Verder kun je de trailer van Injustice 2 bekijken waar alles in de game wordt uitgelegd.

  Bekijk de launch trailer bovenaan de pagina.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.