Injustice 2 release aangekondigd door NetherRealm

  Het vervolg op de superhero fighter heeft eindelijk een releasedatum. De Injustice 2 release zal zijn op 16 mei 2017, in Amerika in iedergeval. Een Europese releasedatum moet nog worden aangekondigd.

  Aan het einde van vorige week plaatste Ed Boon, creatief directeur NetherRealm, een foto op zijn Twitter. In de tweet zou de mogelijke datum van de Injustice 2 release zijn gegeven. Je kunt de tweet hieronder vinden:

  Nu heeft het officiële Twitter-account van NetherRealm laten weten dat de datum, die Boon eerder naar buiten bracht, de officiële releasedatum zal zijn. Echter de datum geldt op dit moment alleen voor een Amerikaanse release. Voor een Europese releasedatum zullen we dus nog moeten wachten.

  Injustice 2 release brengt veranderingen voor de serie

  Met Injustice 2 gaat de studio een andere kant op dan in het vorige deel. De game krijgt namelijk nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om de outfits van je favoriete karakter aan te passen, zodat je personage sterker wordt op bepaalde punten. Hierdoor is geen enkel personage hetzelfde.

  Daarbij worden er ook nieuwe personages toegevoegd. In eerdere trailers zagen we al Supergirl en The Blue Beetle. Later zagen we we ook dat Deadshot uit Suicide Squad zijn debuut zal maken. Hoewel we dus enkele karakters weten is het grootste gedeelte nog onbekend.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.