Injustice 2 Red Hood trailer uitgebracht

  De eerste Injustice 2 Red Hood trailer is uitgebracht. In de trailer zien we onze eerste blik op dit welbekende personage. Red Hood zal onderdeel zijn van de eerste DLC uitbreiding. Deze uitbreiding verschijnt ergens in juni.

  Fans vragen al een tijdje naar Red hood. Zijn naam werd meerdere malen genoemd voor de DLC van Injustice: Gods Among Us. Nu is het zover. Red Hood maakt zijn debut in Injustice 2, en zoals je kan zien in de trailer, heeft hij genoeg vette combo's!

  Meer informatie over de Injustice 2 Red Hood trailer

  In de trailer zien we Red Hood verschillende tactieken gebruiken om zijn vijanden te verslaan. Zijn favoriete wapens blijven twee pistolen, hij maakt hier creatieve combo's mee. De trailer wordt afgesloten met zijn supermove die zeker niet teleurstelt.

  Achter het masker van Red Hood schuilt Jason Todd. De tweede Robin nadat Dick Grayson de Nightwing mantel op zich nam. Jason Todd werd ontvoerd en vermoord door niemand minder dan The Joker. Door Ra's Al Ghul's Lazarus Pit kwam Jason weer tot leven, en nam een nieuwe alter ego aan: The Red Hood.

  In onze Injustice 2 Review kan je lezen dat we enorm te spreken zijn over de game, met prachtige graphics en vooral een sterk verhaal. Bekijk ook welke vijf DLC personages wij willen zien in Injustice 2.

  De eerste DLC uitbreiding van Injustice 2 bevat Red Hood, Starfire & Sub-Zero (uit Mortal Kombat). Deze uitbreiding zal ergens in juni verkrijgbaar zijn. Een exacte datum is nog niet bekend.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.