Injustice 2 Red Hood release bekendgemaakt

  De Injustice 2 Red Hood release is bekendgemaakt. Dit kondigde ontwikkelaar NetherRealm aan. Vanaf 13 juni komt het personage beschikbaar.

  Red Hood is het eerste personage uit de Fighter Pack 1 DLC. Naast Red Hood zullen ook nog Starfire van de Teen Titans en Sub-Zero uit Mortal Kombat naar Injustice 2 komen. Een release voor deze personages is nog niet bekendgemakt door NetherRealm.

  Injustice 2 Red Hood release volgende week

  Jason Todd is in Injustice 2 Red Hood. Hij is de voormalige Robin, die onder Batman getraind heeft. In tegenstelling tot Batman is Red Hood wel bereid om zijn tegenstanders te vermoorden met zijn pistolen. Hij is een soort antiheld en heeft het regelmatig aan de stok met andere superhelden.

  Tijdens zijn combo's maakt Red Hood gebruik van zijn iconische twee pistolen. In de trailer was eerder al te zien hoe hij zijn tegenstanders te lijf gaat.

  Vanaf 13 juni is Red Hood beschikbaar voor spelers die de Deluxe Edition of de Fighter Pack 1 DLC van Injustice 2 hebben gekocht. De week daarop komt hij beschikbaar voor alle spelers.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.