Injustice 2 personage Firestorm onthuld

  Het Injustice 2 personage Firestorm is onthuld. De mensen achter het Youtubekanaal UpUpDownDown gingen langs bij ontwikkelaar NetherRealm studios en mochten het nieuwste personage aan het publiek laten zien.

  Het Injustice 2 personage Firestorm zal vooral ranged attacks krijgen. Hij kan snelle vuurballen afschieten die lastig te ontwijken zijn. Verder kan hij zichzelf onder andere als een torpedo op de tegenstanders afvuren.

  Injustice 2 personage Firestorm

  Het Injustice 2 personage Firestorm is wellicht niet heel bekend. Firestorm maakte zijn debuut in DC in 1978. In de comics verdedigt Firestorm New York City tegen superschurken en gevaren. Firestorm maakte ook een opwachting in de serie Flash.

  De grote krachten van het Injustice 2 personage Firestorm zijn dat hij kan vliegen en over een bovenmenselijke kracht beschikt. Verder kan hij door voorwerpen heen bewegen. Deze krachten maken hem een veelzijdige vechter in Injustice.

  Nu het Injustice 2 personage Firestorm bekend is gemaakt, brengt dat het totaal aantal bevestigde personages op 23. Naast oudgedienden zoals Batman en Superman zijn er ook personages die 18 mei hun debuut in de Injustice serie maken. Enkele van deze nieuwe personages zijn Supergirl, Gorilla Grodd en Red Lantern Attrocitus.

  Injustice 2 speelt zich 5 jaar af na de eerste game: Injustice Gods Among Us. In het eerste deel van de serie probeert Superman op geheel eigen wijze te zorgen voor een wereld zonder misdaad. Batman en zijn bondgenoten komen in opstand tegen de tirannie van Superman. Wat volgt is een strijd om de macht tussen voormalige bondgenoten.

  Injustice 2 wordt vergezeld door een comic reeks om alle gaten te dichten tussen de twee games. Deze worden volgende maand verwacht. Eerder werden al diverse trailers uitgebracht die in inkijk geven in het verhaal van Injustice 2. Verder zullen in de komende maanden de overige vrije plaatsen in het Injustice 2 roster bekend worden gemaakt.

  Bekijk de announcement trailer bovenaan de pagina om Firestorm in actie te zien.

  Injustice: Gods Among US verscheen in 2013. De game kreeg in de review een mooi cijfer mee, ondermeer vanwege het robuuste vechtsysteem en de interactieve arena’s.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.