Injustice 2 PC release bekend en beta gestart

  Warner Bros en DC Entertainment hebben de Injustice 2 PC releasedatum bekendgemaakt. Ook is bekend dat de open beta vandaag is gestart.

  Op 14 november zal Injustice 2 beschikbaar komen voor de PC. De game zal dan verkrijgbaar zijn via Steam en in de Microsoft Store. Het spel is momenteel al uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

  Injustice 2 PC release volgende week

  Om alvast kennis te maken met het spel, kunnen PC gamers nu de open beta uitproberen. Deze is via Steam te downloaden en te spelen. De beta zal tot 10 november te spelen zijn en biedt online content. Spelers kunnen in 1vs1 online multiplayer matches tegen elkaar strijden.

  Injustice 2 is gemaakt door dezelfde ontwikkelaar als Mortal Kombat, NetherRealm Studios. De PC-versie zal ontwikkeld worden door QLOC. Het verhaal van Injustice 2 focust zich op een alternatief universum waarin Superman de ‘bad guy’ is.

  Gear systeem

  Vergeleken met Injustice 1 is het nieuwe Gear systeem het grootste verschil. Spelers kunnen met dit systeem nieuwe gear vrijspelen naarmate je level vordert.

  In onze Injustice 2 review geven wij de game een 8,9. Hierin benoemen wij verschillende elementen van het spel waaronder het verhaal, de graphics en content die te spelen is. Ook benoemen wij vijf personages die wij willen zien in het spel.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.