Injustice 2 PC release aangekondigd door Warner Bros!

  Er is een Injustice 2 PC release aangekondigd! De bekende vechtgame zal nog dit jaar verschijnen op PC. Een exacte releasedatum is alleen nog niet gegeven.

  Injustice 2 is alweer een tijdje verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Het was niet zeker of Injustice 2 ook naar de PC ging komen, maar dit is nu officieel bevestigd door Warner Bros. & NetherRealm Studios. Een exacte releasedatum voor de PC versie van Injustice 2 is nog niet bekend, maar wel dat de game nog dit najaar op PC moet verschijnen.

  Injustice 2 PC release brengt open beta met zich mee

  Ondanks dat er nog geen releasedatum bekend is voor de PC-versie van Injustice 2, hoeven PC-gamers niet te treuren. Vanaf 25 oktober is er namelijk een open beta beschikbaar via Steam! Hier kunnen spelers alvast een voorproefje krijgen en met de game aan de slag gaan. Er is geen einddatum bekend voor deze beta.

  In onze Injustice 2 review beoordeelden wij Injustice 2 met een 8.9 en was vooral het nieuwe gear-systeem de grootste aanwinst van de game. De verhaalmodus is soms net een film en de graphics zijn om van te smullen! Wat betreft de DLC staat Injustice 2 ook niet stil. Zo zijn er verschillende nieuwe personages toegevoegd en aangekondigd, waaronder: Red Hood, Starfire & Atom van DC en twee gastpersonages uit Mortal Kombat, Sub-Zero en Raiden.

  Verdere details over de PC-versie van Injustice 2 zijn schaars, maar de game moet nog dit najaar verschijnen. Binnenkort kunnen ook de PC-gamers met Batman, Superman en alle andere DC helden aan de slag!

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.