Injustice 2 PC beta uitgesteld naar onbekende datum

  De Injustice 2 PC beta, die vandaag op 25 oktober van start moest gaan, is uitgesteld. Dit is bekendgemaakt via het Twitteraccount van Injustice.

  Eerder deze week is bekendgemaakt dat Injustice 2 zal uitkomen op de PC. Een exacte releasedatum voor de PC-versie is nog niet bekend. Toch heeft Warner Bros met de PC aankondiging bevestigd dat we vanaf 25 oktober met een beta aan de slag kunnen gaan. Deze beta zou alleen beschikbaar zijn via Steam.

  Via de Injustice 2 Twitterpagina weten we nu dat de PC beta niet vandaag (25 oktober) van start zal gaan.

  Injustice 2 PC beta heeft geen releasedatum meer

  De enige informatie die is vrijgekomen is dat de beta niet vandaag zal starten en dat meer informatie zal volgen. Nu is het afwachten tot een nieuwe releasedatum van de PC beta wordt vrijgegeven.

  In onze Injustice 2 review gaven wij de game een goed cijfer. De verhaalmodus en de graphics weten een diepe indruk te maken en de gameplay is enorm soepel. Ook hebben wij een special geschreven over de vijf Injustice 2 personages die we in de game willen zien!

  Injustice 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. De PC-versie is nu in ontwikkeling en moet dit najaar verschijnen.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.