Injustice 2 Ninja Turtles trailer onthuld met eerste gameplay

  De eerste Injustice 2 Ninja Turtles trailer is onthuld. De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn de laatste DLC personages die tot op heden zijn aangekondigd voor de game. Bekijk hierboven de eerste beelden van de vier schildpadden!

  De Teenage Mutant Ninja Turtles waren bekendgemaakt als de laatste DLC personages voor Injustice 2. Eerder zagen wij al personages als Red Hood, Atom en Raiden (van Mortal Kombat) als DLC personages verschijnen. Nu zijn de eerste gameplay beelden verschenen van de vier schildpadden. Bekijk hieronder hoe Michelangelo, Donatello, Leonardo en Raphael rake klappen uitdelen!

  Injustice 2 Ninja Turtles trailer toont gevechten

  In de trailer zien we dat alle vier de Turtles individueel speelbaar lijken te zijn, maar hoe gaat dit te werk? De Turtles zijn zo ontworpen dat je hun gear op gemakkelijke wijze kunt aanpassen. In het gear menu om de Turtles aan te passen kan je verschillende accessoires aan je personages geven. Wanneer je het bijpassende wapen kiest zal jouw Turtle in dit personage veranderen.

  Kies je zwaarden dan word je Leonardo, met een vechtstok Donatello, met een nunchaku Michelangelo en met sais word je Raphael. Elke Ninja Turtle zal zijn eigen unieke aanvallen bevatten. In de online en toernooi modi zijn bepaalde uitrustingen niet beschikbaar en kun je een Turtle kiezen via het scherm 'Personage selecteren'.

  Vanaf 13 februari kunnen spelers in het bezit van de Injustice 2 Ultimate Edition, Ultimate Pack of Fighter Pack 3 met de Ninja Turtles aan de slag. Vanaf 20 februari zijn de TMNT ook los verkrijgbaar voor 9,99 euro.

  Injustice 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.